AHMET BUHAN ANADOLU LİSESİ

Belgegeçer : 0212 222 4476
WEB https://ahmetbuhananadolulisesi.meb.k12.tr
Adres : Gürsel Mah. Işıklı Sk. No15 Kağıthane İSTANBUL
VİZYON : Düşünen, sorgulayan, araştıran, değişime açık, demokratik bilince sahip, en az iki yabancı dil bilen, çevre bilinci gelişmiş, fen, sosyal, dil, sanat, spor alanlarında uygulamalı eğitime önem veren, her alanda başarıyı yakalayan, bulundukları her ortamda farklılık yaratan, öncülük görevi üstlenen bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Bilgiyi üreten ve işleyen, teknoloji çağının gereklerine uygun bir biçimde daimi surette kendini güncelleyen eğitim kadromuz tüm birimleriyle öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını değerlendirerek modern bilimin ışığında, milli değerlere bağlı, sorumluluk sahibi, farklı düşüncelere saygılı, sorgulayan ve sorumluluk üstlenen gençler yetiştirmeyi amaç edinen, geleceğin Türkiye’sinde yetiştirdiği gençlerin söz sahibi olmalarını amaçlayan, kendine güvenen, olaylara duyarsız kalmayan, hak aramasını bilen, toplum kurallarına saygılı, etik değerlere önem veren gençleri yüksek öğretime hazırlamaktır.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM
Saatler : TEKLI ÖĞRETİM 08.20-15.20
Yabancı Dil : İngilizce, Almanca
Pansiyon :
Servis : Var
Ulaşım : İstanbul Çağlayan Adliyesi önünden geçen otobüsler (48,48H,49), Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi önünden geçen otobüsler (Tüm 49lar) ve metrobüs ile Okmeydanı Hastanesi durağında inip DS Damat tarafından 3.soldan aşağı inildiğinde toplam 7 dakika mesafededir.
Yerleşim Yeri : İstanbul ili Kağıthane ilçesi (440.000 nüfus), Gürsel Mahallesinde bulunan okulumuz eğitim öğretim faaliyetlerine 2018 yılında başlamıştır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz Kağıthane ilçe merkezine 2,4 km uzaklıkta bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :
Bilimsel Etkinlikler :
Proje Çalışmaları : Tübitak 4006 kapsamında okulumuzda projeler yürütülmektedir.